Mutfak Makinaları

Mutfak Ekipmanlarını Bize Sorun Biz Söyliyelim!

ET HAZIRLIK MAKİNALARI 05/04/2009

  E10 – E20

ET PARÇALAMA MAKİNALARI

 Paslanmaz çelikten gövde ve ayaklara sahip olan E20,geleneksel satır kıynası hazırlamak için dizayn edilmiştir. İri parçalar halindeki kemiksiz etleri ve yağları ezmeden,lezzetini kaybetmeden satır kıyması haline getirir.

Özel bıçağı sayesinde etlerin sinirlerini ayırır ve mükemmel kebap kıyması hazırlar.

Tek devirlidir.

Hazne içindeki mil yuvası sayesinde, makine yüklü iken bile bıçak ve haznesi çıkartılabilir.

Dijital kontrol paneli ve paslanmaz çelik gövdesi sayesinde kullanımı ve temizliği kolaydır.

İki adet bıçak kanadı vardır. Standart bıçakları düz uçlu ve yarım ay şeklindedir.

İş kazalarını önlemek amacıyla emniyet sensörleri bulunur.

Teknik Özellikler:

Kod Motor Devir hızı

(devir/dakika)

Malzeme Ağırlık EnxBoyxYük Hazne Kapasitesi Kapasite
E10  

1.5Kw

220V

 

1000d/d

Gövde: Paslanmaz Çelik Bıçak: Sertleştirilmiş Paslanmaz çelik 42 Kg 55x45x79 cm. 4 kg 30kg/sa
E20
     

1.5Kw

220V

 

1000d/d

Gövde: Paslanmaz Çelik Bıçak: Sertleştirilmiş Paslanmaz çelik 48 Kg 50x53x102 cm. 8 kg 60kg/sa